Odata cu dezvoltarea proprietatilor imobiliare comerciale, tot mai multe centre de afaceri din diverse categorii apar de inchiriat. Numarul de birouri de inchiriat ar trebui sa complice procesul de alegere a spatiilor ideale pentru proprietarii de afaceri. Cu toate acestea, companiile de succes si promitatoare au de obicei o serie de cerinte pentru un birou modern, pentru a-si atinge obiectivele de afaceri, iar Active Property Service indeplineste aceste cerinte. Centrul de afaceri cu birouri de inchiriat ofera o varietate de optiuni de spatii care indeplinesc orice cerinte ale potentialilor chiriasi. Intretinerea spatiilor si comunicatiile cladirii sunt realizate de cei mai buni specialisti in domeniul intretinerii imobiliare comerciale.

Unde sa inchirieri birouri?

Active Property Service si nu si-a pierdut pozitia de lider pe piata imobiliara comerciala de mult timp. Birourile care sunt de inchiriat se afla in Mecano Center Bucuresti Mendeleev 5 Bucuresti, Orhideea Towers Bucuresti, Tiriac Center, The Bridge, Calea Floreasca,  Branduselor, Calea Vitan, Stefan cel Mare Building, Matei Millo Office, Tandem, U-Center, Stirbei Center, Green Gate, Polona 68, Nicolae Caranfil 61C, The Light   si multe altele. Toate aceste parcuri sunt dotate cu parcari pazite. In toate spatiile centrului de afaceri se efectueaza reparatii de inalta calitate la nivel european. Unele spatii difera in ceea ce priveste constructia de inalta calitate, folosind materiale de constructie de tip „premium”. Infrastructura bine gandita a complexelor face posibila utilizarea facilitatilor centrului de afaceri pentru toti chiriasii, fara exceptie, indiferent daca se afla in cladirea principala a complexului sau intr-una din anexe, exclusiv in ceea ce priveste organizarea interna, infrastructura dezvoltata si concentrarea pe companiile de renume, care au inchiriat deja.

Birouri de inchiriat – Infrastructura

Infrastructura complexului este compusa din fatade ventilate din gresie portelanata, ferestre cu consum energetic, alimentarea cu gaze (camera individuala), alimentarea cu energie de rezerva, lift, aer conditionat, comunicare cu fibra optica, supraveghere video, iluminare cu LED-uri economice, parcare pentru cu bariera, imbunatatirea teritoriului adiacent. Inchirierea de birouri de la Active Property Service este o oportunitate de a profita de o baza de date extinsa de oferte, care este actualizata constant. Intrand pe site vei scapa de cumparat ziare in care sa cauti birouri de inchiriat sau sa cauti alte resurse, deoarece toate spatiile imobiliare comerciale din Bucuresti sunt prezentate in baza de date a site-ului. Sunt publicate toate informatiile necesare despre spatiile de birouri de inchiriat: adresa, zona, costul, scopul, precum si locatia. Ai nevoie sa inchiriezi un spatiu pentru birouri? Active Property Service te va ajuta sa gasesti rapid un birou convenabil pentru tine, deoarece Active Property Service se asigura ca inchirierea de birouri satisface ambele parti. Datorita numarului mare de oferte si a cautarii convenabile, inchirierea de birouri si spatii de birouri devine o sarcina simpla si fezabila.