Printare in format mare va ofera un spatiu mare pentru a face publicitate afacerii, produselor si serviciilor dvs. Vizibilitatea ridicata a continutului dvs. (grafica, text si imagini) va ajuta sa transmiteti mesajul marcii in mod eficient unui public numeros. Formele populare de colaterale de marketing de format mare pe care le folosesc majoritatea intreprinderilor sunt afisele, bannerele, bannerele pull-up, semnalizarea, decalurile si autocolantele, imprimarea pe panza si tiparirea altor materiale.

Avantajele imprimarii cu format mare

Avand costurile reduse si impresia de durata, imprimarea in format mare este unul dintre cele mai eficiente instrumente de marketing de imprimare disponibile.

Are mai multe avantaje:

Un mediu de publicitate cu impact ridicat : utilizarea tehnologiei picaturilor creeaza imagini clare, care sunt vizibile chiar si de la distanta, ceea ce creste recunoasterea marcii. Informatii despre afacerea dvs., oferte si reduceri la garantii mari tiparite pot atrage imediat atentia potentialilor clienti atunci cand pleaca la cumparaturi in zona vizata.

Tiparirea in format mare este, de asemenea, o modalitate excelenta de a atrage participantii la o expozitie comerciala sau expozitionala. Te va ajuta sa iesi in evidenta din multime. Un apel la actiune in ecranul dvs. de format mare poate genera rapid oportunitati pentru afacerea dvs.

Print on Demand: Spre deosebire de tiparirea offset traditionala care poate imprima doar in vrac, imprimarea in format mare va permite sa imprimati in functie de cantitatea de care aveti nevoie. Aceasta inseamna ca nu exista excedent nedorit.

Long Lasting: unele imprimante de format mare sunt destinate a fi montate in exterior. Afisele si bannerele sunt plasate in afara pentru perioade lungi de timp. Prin urmare, mentinerea calitatii afisajului este o necesitate. Construita din materiale durabile si rezistente la radiatii UV, imprimarea in format mare poate rezista la expunere continua la diferite tipuri de conditii meteorologice fara sa se puna problema decolorarii.

Dezavantaje

Alegeti gresit cerneala: alegerea cernelii potrivite si a materialului potrivit pentru materialul dvs. promotional de format mare poate fi adesea dificila. Intreprinderile incearca adesea sa economiseasca bani, accesand material si cerneala relativ ieftin, fara a judeca daca isi vor indeplini scopul. Materialul si cerneala trebuie sa fie compatibile, altfel intregul proiect se poate scufunda.

Nu este versatil: imprimarea in format mare este destinata unui anumit scop. Nu este un instrument de marketing versatil. Daca panourile, panourile, pancartele sau afisele mari nu sunt ceea ce cautati pentru a va promova marca, poate fi o pierdere de timp pentru afacerea dvs.

Acum ca cunoasteti avantajele si dezavantajele tiparirii in format mare, puteti incepe sa construiti o strategie de marketing. Faceti o declaratie de afaceri cu materiale tiparite de format mare si obtineti un avantaj fata de concurenta pe care o aveti la nivelul pietei pe nisa respectiva.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!