Plăcile de gresie și faianță Stracciatella provin de la unul dintre cei mai cunoscuți producători spanioli. Principala diferență între alte produse și produsele mărcii, este calitatea excepțională, care se realizează prin utilizarea numai a materialelor testate în timp, ci și a tehnologiilor inovatoare în producție. Datorită acestui fapt, se obține o durabilitate record a plăcii: clasa de abraziune PEI 3. Plăcile de gresie si faianta Stracciatella se pretează rectificării, astfel încât instalarea lor este mai practică și mai convenabilă. Plăcile sunt realizate cu imitație de piatră, ceea ce îți permite să creezi interioare și exterioare interesante.

Colecția de gresie și faianță Stracciatella – Caracteristici

Baza plăcii este gresie porțelanată, care include lut, nisip și aditivi speciali pentru a crește rezistența produselor. Designul plăcilor este inspirat din terase venețiene, care au fost create în Evul Mediu, folosind așchii de pietre naturale și ciment. Plăcile de gresie și faianță sunt produse cu margini rectificate. 

După arderea în cuptor, produsul trece printr-o altă etapă de producție, și anume, tăierea marginilor. Suprafața mată se dorește a fi un fundal bun pentru decorarea ulterioară a camerei, creând accente luminoase și sporind proprietățile antiderapante.

Plăcile de gresie și faianță Stracciatella se îmbină cu interioare în stil vintage, caracterizate prin tonuri naturale și numeroase elemente decorative antice. Colecția de gresie și faianță porțelanată Arcana Stracciatella este disponibilă în 80x80mm mat și 79,3×79,3mm lustruit. Produsele sunt ambalate câte două bucăți într-o cutie, grosimea unei plăci fiind de 11 mm. Procesul de producție se bazează pe o compoziție plastică și omogenă a argilei albe, arsă la temperaturi de peste 1000 de grade, ceea ce face ca produsele să fie rezistente la utilizarea activă.

Gresie și faianță Stracciatella – Avantaje

Avantajele plăcilor Arcana Stracciatella sunt evidente:

  • material practic și durabil pentru interiorul caselor private, clădirilor publice, spațiilor de birouri;
  • design la modă în tendința ultimilor ani;
  • durabilitate și întreținere ușoară;
  • versatilitatea instalării pe podea și pereți.

Ultima caracteristică este procesul de rectificare, după care modulele pot fi stivuite cu o îmbinare minimă. Acest lucru adaugă estetică camerei, creează efectul vizual al unei pânze unice și uniforme. Colecția este potrivită atât pentru interioare clasice, cât și pentru mansarde la modă. Produsele nu necesită îngrijire specială pe toată durata de viață.

Gresie și faianță Stracciatella – Tehnologie de producție 

Producția de gresie și faianță Stracciatella porțelanată este un fel de repetare a proceselor naturale de formare a bazaltului și a marmurei. Roca este presată sub presiune ridicată și suferă ardere termică la 1200 de grade. De sute și chiar mii de ani s-au format numai materiale naturale, iar producția de gresie porțelanată durează un singur ciclu de producție. După ieșirea din cuptor, produsele prezintă performanțe impresionante. Plăcile sunt caracterizate de o rezistență ridicată, nu există pori de aer, iar absorbția apei este zero.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!