Stiinta ne-a invatat ca a da altora ne poate face de fapt mai fericiti decat sa cheltuim aceeasi suma de bani pentru noi. Dar exista un mic detaliu de luat in calcul. Inainte de aceasta fericire, poate exista o multime de stres. Este greu sa gasesti cadoul perfect pentru cineva. Dar este in regula, pentru ca suntem aici pentru a te salva! Acesta este ghidul final pentru gasirea cadoului perfect pentru toata lumea. Primele lucruri mai intai: faceti o lista cu toate lucrurile de care este interesata persoana si lucrurile care definesc cine este.

Faceti aceasta lista lunga – petreceti cel putin doua minute scriind cat mai multe lucruri posibil.

Acum faceti-va o idee despre fiecare element din lista, mic sau mare. Nu trebuie sa oferiti toate aceste cadouri, dar veti atinge cateva idei interesante pe care altfel nu le-ati avea, iar atunci cand combinati cateva dintre ele, cadoul dvs. va aprecia cat de personal si atent ati fost. Le place Doctor Who si sunt si un tocilar de gramatica? Terminat. Iti place manga sau anime-ul si te intereseaza si gatitul? Iata un loc minunat de inceput (care ar merge perfect cu asta). Obsedat de Game of Thrones? Obtine un imprimeu sau un tricou minunat inspirat de GOT.

 Intrebati-va de ce are nevoie acea persoana si puneti la punct un pachet.

Indiferent daca te pregatesti pentru Secret Santa, Paste, Craciun sau doar cauti cadouri pentru femei sau barbati, cu siguranta vei reusi sa obtii cele mai bune cadouri. Pentru un participant care are aspiratii de a deveni autor publicat, cadoul poate fi un kit pentru scris cu mai multe daruri mari si mici pentru a-l ajuta sa isi atinga obiectivele. Cheia este sa gandesti mai larg despre care sunt nevoile, obiectivele si aspiratiile acelei persoane. De ce are nevoie un om de afaceri de succes super ocupat? Timp, probabil. Exista tone de produse pentru a ajuta oamenii sa-si conduca viata mai eficient.

Include un pic din tine in cadou.

Faceti-l personal intr-un mod diferit – personalizat de tine, mai degraba decat de la un magazin. Creeaza o piesa de arta, scrie un cantec, tricoteza o esarfa. Combinati acest lucru cu una (sau mai multe) dintre sugestiile de mai sus pentru un cadou ultra-personalizat.