Inca de cand stramosul omului a descoperit focul, a inceput sa isi diversifice meniul cu alimente noi. Pentru ca una dintre cele mai vechi retete de preparare a carnii, a fost prajirea ei la flacara deschisa, stramosii nostri au descoperit ca cea mai usoara cale de a realiza acest lucru este de a strange bucati de carne pe tepuse de lemn. Asa au fost inventate frigaruile, o reteta ce avea sa devina atat de populara in randul tuturor civilizatiilor si popoarelor, din cele mai vechi timpuri pana in prezent.

Traditia utilizarii frigaruilor este consemnata in istorie. Japonia are o istorie indelungata de a gati si de a frige frigaruile din carne pe gratar cu carbuni, iar  in Hawaii, zona unde se intalnesc multe traditii din Pacific, se obisnuia ca tot felul de preparate sa fie gatite sub forma de frigarui, incepand de la carne la fructe.

In ziua de astazi, frigaruile sunt folosite in diverse moduri. Pe langa utilizarea traditional…

Citeste mai mult pe MoneyPoint