Cu toții avem amintiri plăcute ale verilor din copilărie. Petrecând toată ziua cu prietenii sau râzând în timp ce facem activități distractive cu familiile noastre. Prima zi a vacanței de vară este ziua preferată a oricărui copil! Activitățile de vară oferă, de asemenea, ocazia perfectă pentru familiile adoptive de a crea legături și de a depăna amintiri fericite împreună.

Iată câteva idei de activități de vară creative și aventuroase pentru familiile adoptive. În plus, acestea sunt o modalitate excelentă de a ieși afară și de a vă bucura de vremea caldă. Fie că sunteți în căutarea a ceva de făcut într-o după-amiază de weekend sau doriți să planificați o excursie de o zi întreagă, aceste activități sunt prietenoase cu bugetul și cu siguranță îi vor distra pe toți!

1. Picturarea pietrelor

Ce poate fi mai distractiv decât să decorezi și să pictezi roci împreună cu familia ta? Tot ce ai nevoie sunt niște pietre cu o parte plată, vopsea și pensule! Conectează-te cu familia ta și începeți conversațiile. Puneți-vă reciproc întrebări angajante, cum ar fi despre ce pictează și cum le-a venit ideea modelelor. S-ar putea să descoperiți că copilul dumneavoastră are o îndemânare cu vopselele sau o imaginație creativă! O piatră pictată poate părea mică, dar ar putea fi o amintire prețioasă pentru un copil.

2. Plantați o grădină

O familie care grădinărește împreună, crește împreună! Împărtășiți bucuriile de a săpa în pământ și plantați o grădină cu familia adoptivă. Cultivarea unei plante din semințe este o modalitate minunată de conectare la natură și îi învață pe copii responsabilitatea! Văzând progresul și frumusețea muncii lor asidue îi poate ajuta, de asemenea, pe copii să capete încredere în sine. Luați în considerare cultivarea unei grădini de legume pentru a-i face pe copiii dvs. să mănânce mai multe legume (sperăm!).

3. Camping în curtea din spate

Nu trebuie să călătoriți departe pentru a aprecia natura. În schimb, instalați un cort și bucurați-vă de o noapte de camping în curte cu familia adoptivă! Montarea cortului împreună poate fi o provocare amuzantă în echipă. Faceți ca experiența să fie amuzantă împărtășind povești despre focul de tabără și mâncând smores. Nu aveți foc de tabără? Nici o problemă! Puteți face smores în interior folosind cuptorul cu microunde sau puteți fi foarte creativi folosind un vas de teracotă și brichete de cărbune pentru distracție în aer liber!

4. Muzee și activități educaționale

Învățarea nu trebuie să se oprească odată cu ultima zi de școală! Faceți o excursie distractivă de o zi împreună cu familia adoptivă, vizitând muzee și făcând activități educaționale distractive. Acest lucru îi poate ajuta să-și descopere noi interese și să-și îmbogățească și mai mult educația.

Aveți nevoie de câteva idei? Încercați unele dintre aceste activități:

Vizitați biblioteca locală. Stabiliți un obiectiv de lectură și provocați-vă copiii să citească mai multe cărți. Atrageți-i cu o petrecere cu înghețată de vară ca o recompensă gustoasă!
Faceți un experiment științific afară (ca să nu fie prea multă mizerie în casă)! Construiți un vulcan în erupție cu bicarbonat de sodiu și oțet.
Puneți-i pe copiii dvs. să își găsească Picasso din interior și să se inspire vizitând un muzeu de artă.
Descoperiți și învățați despre animale interesante cu o zi plină de aventuri la grădina zoologică sau la acvariu!
Multe muzee oferă evenimente pentru copii cu buget redus. Vizitați site-urile lor pentru a găsi un eveniment care se potrivește intereselor familiei dumneavoastră.

5. Jocuri în aer liber

Cine nu iubește o seară bună de jocuri? Jocurile în aer liber sunt o modalitate excelentă de a vă ajuta familia adoptivă cu un timp de legătură de calitate. Un pic de competiție prietenoasă poate ajuta, de asemenea, copiii să învețe abilități valoroase de viață, cum ar fi buna sportivitate și empatia. Implică-ți familia adoptivă într-un joc de fotbal în aer liber. Doar lovirea unei mingi este o modalitate ușoară de a rămâne activi și de a obține câteva râsete bune în. Sau scufundați-vă în niște jocuri de societate distractive, afară, pe masa de picnic. Cum ar fi Yahtzee, Ticket To Ride sau (preferatul meu personal din copilărie) Jumanji!

6. Jurnal de plimbare în natură

Cea mai bună parte a verii sunt plimbările senine în natură. Multe parcuri locale au trasee naturale cartografiate care sunt ușor de străbătut cu familia adoptivă. Țineți un jurnal de plimbare în natură pentru a vă menține copiii implicați în descoperire și învățare. Puneți-i să scrie despre plantele și animalele pe care le găsesc. Se vor distra de minune desenând lucrurile pe care le-au văzut în timpul plimbării în natură. Cel mai bun lucru este că toată lumea poate contribui la acest jurnal de activități și poate revedea amintirile amuzante pe care le-au adus plimbările în natură.

În concluzie- Și familiilor adoptive le place distracția
Activitățile de vară sunt o ocazie excelentă pentru familiile adoptive de a lega legături și de a crea amintiri prețioase. Fie că vă jucați jocuri, faceți drumeții sau pur și simplu petreceți timp împreună făcând smores în curtea din spate. Aceste activități pot contribui la consolidarea relațiilor din casa dvs. adoptivă.

Nu sunteți o familie adoptivă, dar doriți totuși să ajutați un copil din centrele de plasament? Puteți face acest lucru! Luați în considerare posibilitatea de a face o donație către Together We Rise. Această organizație oferă articole esențiale pentru copiii din centrele de plasament. Donațiile merg către lucruri precum furnizarea de biciclete și cutii de aniversare pentru copiii din centrele de plasament. Donația dvs. va ajuta un copil din centrele de plasament și va contribui la construirea unor amintiri de vară distractive. Vă mulțumim că îmbogățiți viețile copiilor!

Articol preluat de pe Cherryish