Top 3 cei mai buni producatori de anvelope

Indiferent de marca, anvelopele sunt legatura dintre suprafata drumului si masina. In cazul celor mai bune anvelope, acestea trebuie sa asigure o combinatie optima intre consum redus de combustibil, aderenta buna la drum, durata lunga de viata si niveluri scazute de zgomot. 

Acest lucru variaza si in functie de tipul de anvelopa. Cei mai buni producatori de anvelope au experienta necesara pentru a produce intotdeauna produse de top. Varietatea celor mai bune anvelope auto este mare si exista o serie de producatori pe piata, printre cele mai bune marci de anvelope. 

Anvelope Hankook

Hankook este un producator de anvelope in gama medie ca pret. Cu toate acestea, compania produce anvelope bune care combina performanta excelenta cu un pret rezonabil. Toti soferii care nu doresc sau nu pot cumpara neaparat anvelope premium de la marile marci, se descurca foarte bine cu anvelope auto Hankook. 

Multi producatori de vehicule se bazeaza, de asemenea, pe anvelopele marcii Hankook, atunci cand isi echipeaza initial masinile. Anvelopele diagonale si radiale sunt deosebit de convingatoare. Productia are loc in locatii din Ungaria, China, Indonezia si Coreea de Sud.

Anvelope Goodride

Aceasta marca de anvelope este cunoscuta pentru anvelopele sale foarte ieftine. Producatorul real este compania chineza Hangzhou Zhongce Rubber Company.

Asa cum este de obicei in cazul altor producatori asiatici, acest grup, fondat in 1958, foloseste si diferite nume de marca pentru operatiunile din emisfera vestica. De obicei, anvelopele functioneaza bine avand in vedere pretul. Goodride convinge printr-un raport bun pret-performanta si ofera un nivel de securitate de care sunt inca departe alte marci asiatice.

Anvelope Goodyear

Goodyear este un producator de anvelope cu adevarat important, si unul dintre marcile de top din lume. Calitatea anvelopelor oferite este intotdeauna foarte ridicata si poate fi comparata cu alte marci de top precum Bridgestone si Michelin. 

De asemenea, este interesant ca exista cateva marci de anvelope cu pret mediu, care apartin si ele acestui grup mare. Acest lucru se aplica pentru Dunlop sau Fulda, de exemplu. 

Ambele ofera, de asemenea, produse excelente, care pot fi clasificate din punct de vedere al calitatii si pretului intre marcile de import asiatice si cele mai importante marci europene de anvelope. Principalul stimulent pentru cumpararea anvelopelor Goodyear, este nivelul lor ridicat de aderenta atat pe suprafata uscata, cat si pe cea umeda.