Parintii care isi doresc pentru copiii lor cea mai buna educatie au posibilitatea de a-i inscrie acum la Seva Edu, o institutie educationala moderna, dotata cu toate facilitatile necesara pentru ca elevii sa se bucure de un proces de invatare minunat. Este vorba despre o alternativa la sistemul educational public la care au acces toate mamele si tatii care cauta pentru micutii lor un loc in care sa fie incurajati, ajutati si ghidati de-a lungul timpului. In randurile ce urmeaza, parintii pot descoperi principalele motive pentru care, facand o astfel de alegere constribuie activ la educatia celor mici!

Profesori extrem de bine pregatiti la Seva Edu

Profesorii care lucreaza la Seva Edu s-au format din punct de vedere profesional in cadrul unora dintre cele mai prestigioase universitati din Europa, acolo unde au avut posibilitatea de a invata despre metodele de predare, tehnicile de apropiere de elevi, dar si despre cum sa actioneze in orice tip de situatie, pentru a se descurca foarte bine. Mai mult, dascalii dispun de metode moderne de predare, avand cunostinte vaste in domeniu!

Un mediu de invatare prietenos

In ceea ce priveste mediul de invatare de la scoala cu programa finlandeza, el este unul prietenos, special creat pentru copiii cu varste fragede. Totul, incepand de la piesele de mobiler, tablele folosite pentru orele de curs, dar si materialele didactice sunt de calitate, astfel incat elevii sa se poata concentra strict asupra lucurilor pe care trebuie sa le asimileze.

Incurajarea dezvoltarii pasiunilor personale

Pe langa faptul ca profesorii se ocupa de predarea materiilor obligatorii in scoala, acestia au capacitatea de a-i incuraja pe cei mici sa isi descopere si apoi sa isi dezvolte pasiunile personale. Este esential ca toti copiii sa simta ca au parte de sustinere din partea adultilor, indiferent daca au o inclinatie catre limbile straine, catre pictura, desen sau stiintele exacte. Cultivate la timp, pasiunile se pot tranforma mai tarziu in meserii interesante si atractive, pe care tinerii sa le practice cu placere.

Activitati extra-curriculare deosebite

Un alt motiv pentru care mamele si tatii isi pot inscrie copiii la scoala cu programa finlandeza este acela ca aici sunt organizate in permanenta si activitati extra-curriculare interesante si atractive, care stimuleaza elevilor imaginatia, dar si capacitatea de a lucra in echipa. Daca unele activitati sunt dedicate doar celor mici, important de mentionat este si faptul ca exista si evenimente care implica inclusiv parintii, astfel incat acestia sa isi poata consolida relatia cu cei mici!

Punand pe hartie toate motivele mentionate anterior, mamele si tatii isi pot da seama mult mai usor ca ar face o alegere inspirata daca si-ar inscrie copiii la institutia educationala privata. Este vorba despre o investitie in viitorilor celor mici care, de-a lungul timpului va incepe sa-si spuna cuvantul prin modul in care sunt modelati tinerii. Pe langa faptul ca micutii au acces la o educatie de calitate, ei invata si cum sa isi respecte semenii, dar si ce inseamna incluziunea sociala!

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!