Trendurile în materie de bijuterii și accesorii se pot schimba în timp, însă o bijuterie din aur nu va fi niciodată considerată demodată. Noblețea aurului, valoarea lui, atât simbolică, dar și materială, fac din bijuteriile confecționate din acest metal prețios cadouri apreciate de orice femeie, indiferent de vârstă. 

Din păcate, în condiții de criză economică și instabilitate pe planul politicii internaționale, prețul aurului a explodat pur și simplu în ultima perioadă și nu oricine își permite să achiziționeze o bijuterie, pentru sine sau pentru a o dărui.

Agenția de amanet TEZAUR pune la dispoziția clienților o întreagă colecție de bijuterii din aur la cele mai avantajoase prețuri, adaptate și buzunarelor mai modeste. Iată câteva dintre avantajele pe care le oferă achiziționarea aurului de la casa de amanet TEZAUR:

1. Prețuri fără competiție

Spre deosebire de prețurile exorbitante ale bijuteriilor din aur în magazinele de profil, TEZAUR nu produce schimbări drastice în bugetul cumpărătorilor, oferind posibilitatea achiziționării unor bijuterii din aur la prețuri mult mai avantajoase, comparativ cu piesele din colecția unor magazine specializate în acest domeniu. Practic, se poate cumpăra o bijuterie din aur asemănătoare ca model, karate și gramaj, la jumătate sau chiar la o treime din prețul de vânzare într-un magazin de profil.

2. O gamă diversă de opțiuni

Dacă prețul mic atrage atenția și eventual gândul că trebuie neapărat să existe un dezavantaj la pachet cu acesta, clientul trebuie să știe că TEZAUR nu face rabat de la calitate și că există o gamă largă de opțiuni în materie de bijuterii și accesorii din aur. Cu alte cuvinte, TEZAUR pune la dispoziția clienților săi bijuterii din aur cu diamante: coliere, cercei, brățări, inele, verighete, lanțuri, pandantive și accesorii (ace de cravată, butoni, broșe), din aur de 14k sau de 18k, în toate cele trei nuanțe de aur: alb, galben și roz. Diversitatea de modele este un alt plus de care beneficiază cumpărătorul.

3. Calitate garantată

Calitatea bijuteriilor comercializate de magazinul TEZAUR a fost confirmată de-a lungul timpului de miile de clienți mulțumiți care au călcat pragul magazinului fizic sau au accesat paginile magazinului virtual. Cumpărătorul va primi odată cu bijuteria cumpărată și un certificat de garanție cu ajutorul căruia își va putea rezolva eventuale situații neplăcute, apelând la serviciile agenției de amanet.

4. Sfaturi competente

Clienții brandului pot beneficia de sfaturi competente din partea personalului TEZAUR, la achiziția unei bijuterii atât din magazinul fizic, cât și din cel virtual. Cel care calcă pragul magazinului fizic sau online va alege cea mai bună soluție în funcție de buget și alte aspecte relevante pentru client. Serviciul de chat online este zilnic la dispoziția clienților, cu sfaturi și răspunsuri la întrebări.

Concluzii

Prin prețurile imbatabile, oferta variată de produse și o garanție a calității și durabilității, achiziția unei bijuterii din aur de la o agenție de amanet este o ofertă de nerefuzat. Cei care se pregătesc pentru un eveniment important sau care vor să ofere un cadou inspirat unei persoane speciale din viața lor pot să apeleze cu încredere la soluția achiziției unei bijuterii din cadrul ofertelor puse la dispoziție de agențiile de amanet.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!