Soluția de business intelligence Microsoft Power BI oferă o gamă largă de vizualizări pentru a-ți analiza datele de orice fel. Cu solutii Power BI, poți simplifica monitorizarea datelor importante pentru întreaga companie. Microsoft integrează diverse instrumente în Power BI pentru transformarea, analiza și vizualizarea datelor. 

Utilizează soluții Power BI pentru a-ți prezenta datele companiei într-un mod structurat și atrăgător din punct de vedere vizual și pentru a te concentra asupra aspectelor importante. Instrumentele disponibile permit coerența tuturor analizelor din compania ta, permițându-ți să creezi modele robuste și reutilizabile. Dă viață datelor tale și beneficiază de o mare varietate de vizualizări, pentru a prezenta cifrele cheie ale companiei într-un mod direcționat și semnificativ.

Power BI Desktop

Aplicația gratuită pentru desktop Windows Power BI Desktop este un instrument de analiză și raportare a datelor pe care îl instalezi pe computerul tău local. Cu Power BI Desktop obții un mediu de dezvoltare cuprinzător pentru pregătirea datelor și crearea modelului de date. Aici este posibil să stabilești o conexiune cu o mare varietate de surse de date și apoi să le transformi. 

Poți utiliza modelul de date creat, pentru a-ți crea propriile rapoarte interactive și vizualizări și pentru a le partaja cu alte persoane din compania ta. Pentru a partaja rapoarte cu alte persoane, ai nevoie de soluții Power BI. Cu soluții Power BI Desktop stabilești conexiuni la date, transformi și cureți datele pentru a crea un model de date, creezi rapoarte interactive și vizualizări, partajezi rapoarte cu alte persoane.

Serviciul Power BI

Serviciul Power BI este elementul de bază ori de câte ori dorești să partajezi rapoarte cu colegii tăi și să lucrezi cu ei. Serviciul SaaS on – line este cloud-based și sprijină procesarea rapoartelor simple și colaborarea în cadrul companiei tale. De asemenea, te poți conecta la surse de date din serviciul Power BI, dar poți face doar modelare limitată. 

Datorită tablourilor de bord disponibile în serviciul Power BI, nu pierzi niciodată datele companiei tale și informațiile relevante. Spre deosebire de Power BI Desktop, care  este disponibil pentru descărcare gratuită, serviciul Power BI este un serviciu la care trebuie să te conectezi. Ai nevoie de autentificare pentru contul tău Microsoft 365 și o licență. 

Cu licența Power BI Pro, te afli într-un mediu partajat public. Power BI este licențiat pe baza numărului de utilizatori pe lună. Power BI Pro este inclus în ediția E5 a Microsoft 365. Power BI Pro poate fi utilizat și cu edițiile mai mici sau fără produsele Office. Tot ce trebuie să faci este să cumperi licențe Microsoft Power BI Pro. 

Power BI Mobile îți oferă posibilitatea de a accesa rapoartele și conținutul tău oriunde și oricând. Poți găsi soluții Power BI la cosmoconsult.ro. Pentru a te conecta, utilizează aceeași identificare de utilizator pe care o utilizezi pentru serviciul Power BI. 

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!