Amenajarea unei bai mici poate fi o adevarata provocare, mai ales pentru cei care isi doresc sa monteze in baie o cada si nu o cabina de dus. Desi este provocator, acest lucru nu este imposibil daca se foloseste imaginatia si cateva concepte de amenajare a unui spatiu de mici dimensiuni. 

Oamenii conservatori, care prefera solutiile clasice, sau familiile care au copii mici sunt principalele categorii de persoane care prefera folosirea cazii in procesul de amenajare baie mica. Aceasta ofera un grad de confort mai ridicat si permite petrecerea unor momente relaxante, spre deosebire de dus, care este preferat de oamenii foarte activi sau ocupati. 

Modele de cada ce se potrivesc intr-o baie mica 

Cei care doresc sa integreze o cada in amenajare baii lor de mici dimensiuni nu trebuie sa se ingrijoreze deoarece solutii exista. 

De exemplu, alegerea unui model de cada pe colt poate fi una inspirata, mai ales ca se ofera functionalitate chiar si zonelor din incapere care in alte conditii nu ar fi putut fi folosite. Desi dimensiunile acesteia nu trebuie sa fie unele mari, interiorul cazii poate fi unul suficient de mare pentru a permite oricarui adult sa o foloseasca. 

De asemenea, cei care isi doresc amplasarea cazii intr-un anumit spatiu, pe dimensiunile caruia nu gasesc niciun astfel de obiect sanitar, pot alege realizarea unei cazi de baie pe comanda. Astfel vor putea obtine exact modelul si dimensiunile dorite. 

In plus, cada poate fi folosita si de catre cei mai ocupati sau grabiti membrii ai familiei, bateriile pentru cada fiind intotdeauna accesorizate si cu un dus, iar pentru a evita stropirea intregii bai cu apa, se poate monta un paravan de cada

Ce este si cum poate fi ales paravanul pentru cada? 

Paravanul pentru cada este un perete, din sticla de obicei, cu ajutorul caruia se poate crea un spatiu asemanator unei cabine de dus, numai ca in jurul unei cazi de baie. Pot fi alese paravane transparente, cu model sau sticla sablata, fixe sau pliabile. 

Prin urmare, functionalitatea specifica unei cabine de dus poate fi obtinuta si la o cada de baie, daca se foloseste un paravan.