Care este cea mai eficienta balustrada din sticla?

Balustrada de sticla face apel la multi oameni in fiecare an, datorita design-ului sau si stilului modern. Prin instalarea atat in ​​interior, cat si in exterior, diferitele modele de balustrade din sticla au fiecare caracteristici si avantaje care te vor ajuta sa faci alegerea. Siguranta pe care o ofera este un criteriu de alegere evident, vom vedea aici o comparatie a balustradelor de sticla  la fel de rezistente. Balustradele din sticla, intre stalpii din otel inoxidabil sau pe profile din aluminiu, toate au un farmec de oferit si este protectia ideala.

Balustrada de sticla fara bara

Balustrada de sticla fara bara  mentinuta de stalpi din otel inoxidabil rotunzi combina eleganta si siguranta. Sticla, cu o rezistenta optima, este elementul principal al balustradei si permite garantarea unei sigurante ireprosabile. Aceasta balustrada de design este realizata din stalpi din otel inoxidabil si sticla securizata laminata si nu are o bara de mana. Balustrada de sticla  fara bara este mai putin costisitoare decat celelalte modele. Are avantajul de a nu crea un obstacol vizual mare si, prin urmare, permite pastrarea vederii exterioare a peisajului.

Balustrada de sticla cu bara

Acum sa trecem la balustrada de sticla cu bara. La fel de atractiva ca modelul anterior, are si o bara de mana pe partea superioara a balustradei de sticla. Acesta din urma este disponibila din otel inoxidabil, lemn si o face mai usor de manevrat. Aceasta bara de protectie asigura o postura buna si garanteaza echilibrul oamenilor care stau acolo. Daca pui sau nu o bara, aceasta este intrebarea! Nu trebuie, depinde de utilizarea acesteia, dar este mai presus de toate o problema de confort. De exemplu, la o scara este recomandabil sa iei versiunea cu bara, deoarece va fi folosita ca bara de sprijin pentru coborarea sau urcarea scarilor. Daca, pe de alta parte, doresti sa o instalezi pe terasa ta in timp ce te bucuri de vedere, alege primul model.

Balustrada din sticla pe profil

Balustrada din sticla pe profil, pe de alta parte, nu are nevoie de o bara de mana. Intr-adevar, sticla este tinuta doar de jos, de un profil din aluminiu. Acest profil U din aluminiu este un sistem inteligent de fixare care, in sine, permite mentinerea sticlei in siguranta. Exista mai multe tipuri de profile din sticla. Pe langa faptul ca poate fi ancorat in pamant si lasand astfel doar sticla sa se vada, este instalat rapid si fara nicio dificultate. In plus, garanteaza o vedere clara. Mai scump decat celelalte modele, este cel mai luxos dintre balustradele disponibile. Designul sau rafinat face acest model irezistibil pentru decoratori si alti profesionisti.

Diferitele lor caracteristici te vor ajuta probabil in alegerea balustradei, dar este si o chestiune de gust! Deci, mergi mai departe si alege modelul preferat!