Avantajele unei vitrine de cofetărie

Vitrina comercială este adesea asociată în vorbirea curentă cu un echipament de afișaj cu geam de sticlă transparentă, în interiorul căreia se păstrează în siguranță cele mai valoroase mărfuri sau produse alimentare atractive ce sunt destinate vânzării.

Clienții pot să se apropie, să vadă bunurile îndeaproape și, mai apoi, să facă alegerea de cumpărare corectă. Geamul de la vitrina prăjituri protejează, de asemenea, produsele alimentare delicioase din categoria deserturilor de atingerile neigienice ale cumpărătorilor, de praf și alte contaminări nedorite.

Unde se păstrează prăjiturile într-o cofetărie?

Vitrina de prăjituri este primul lucru care îți atrage atenția într-o cofetărie, nu-i așa? Dacă deții o asemenea afacere interesantă, mai cunoști și că în momentul în care este iluminată corect, îi va face pe micii și marii pofticioși să-și îndrepte atenția spre interiorul ei.

Vitrina de cofetărie este un element foarte important într-o cofetărie, deoarece îndeplinește mai multe funcții importante.

În primul rând, ea atrage atenția clientului asupra celor mai bune produse din categoria deserturi care îl fac să saliveze de poftă. Acesta e conștient că, dacă se apropie de vitrină va ajunge și să cumpere ceva de acolo, deși deseori alegerea este foarte dificilă pentru el. Se află precum Ali Baba în Peștera Comorilor. Nu există decizie mai grea decât într-o cofetărie!

Totuși, dacă poate să vadă produsele expuse de aproape, chiar și prin geamul unei vitrine speciale de prăjituri, îi va fi oarecum mai ușor să facă alegerea corectă, lucru influențat evident și de criteriul preț.

Vitrinele pentru cofetărie nu doar că de cele mai multe ori sunt iluminate creativ, cu ajutorul ledurilor, ceea ce le face să fie un magnet pentru iubitorii de dulciuri de toate vârstele, dar are și o importantă funcție de răcire, astfel încât să poată conserva corespunzător prăjituri și torturi cu glazură, produse de specialitate ce au deasupra presărat zahăr pudră ori sunt ornate din abundență cu frișcă pufoasă și tare gustoasă.

Vitrina pentru prăjituri este utilizată și în hoteluri, restaurante, pentru a afișa dulciuri în mod atractiv.

Culorile cadrului exterior de cele mai multe ori sunt roșu, alb, galben, albastru, în nuanței vii sau pastelate.

Formele vitrinelor pentru deserturi sunt și ele extrem de importante și trebuie să iasă în evidență, dar fără să fie totuși în dizarmonie cu amenajarea interioară generală a incintei în care sunt amplasate.

Torturile cu cremă sunt, de asemenea, populare printre clienți. În căldură, astfel de delicatese s-ar topi în mod cert. În concluzie, merită să se păstreze prăjiturile în spatele unei vitrinei frigorifice speciale performante, deoarece acestea rămân în acest mod într-o formă impecabilă, sunt observate mai repede de clienți și cumpărate.

Dacă ai o cofetărie, merită să investești într-o vitrină de cofetărie de calitate certificată, deoarece îți aduce multe beneficii pe termen lung. Se pot câștiga inclusiv clienți care să cumpere frecvent de la tine, dar care nu ar fi dispuși să facă asta, dacă nu ar vedea respectivele produse de tip desert în realitate, ci eventual doar pe un site, în niște poze banale.

În plus, o vitrină de prăjituri atrage clienții și altfel: aceștia vor cumpăra ceva mai repede, decât de pe un raft sau dintr-o ladă frigorifică. Poți avea, de asemenea, inclusiv o vitrină specială de înghețată în cofetărie, ceea ce va face unitatea să fie și mai atractivă pentru cumpărători.

Setarea temperaturii și umidității din vitrina frigorifică, esențiale când vorbim de produsele tip desert de cofetărie

Gama de temperatură a vitrinelor reci pentru prăjituri este foarte diferită de a frigiderelor obișnuite, deoarece torturile trebuie menținute la o anumită temperatură și nivel de umiditate specific, pentru a rămâne proaspete și gustoase, aspecte care pot juca cu adevărat niște roluri importante în îmbunătățirea vânzărilor afacerii tale.

Pentru a menține textura și aroma produselor de cofetărie, este important să știm, dacă trebuie păstrate sau nu la rece. Nu toate prăjiturile trebuie păstrate la temperaturi scăzute. Nivelurile de temperatură și umiditate sunt două lucruri importante și dacă nu sunt setate corect, atunci acestea pot avea un efect foarte negativ asupra deserturilor în cauză.

Intră pe tcromania.com pentru a alege de acolo vitrinele de prăjituri cele mai potrivite pentru business-ul tău!