Popularele camere vitrate comerciale slim sunt adesea sub privirile tuturor, atunci când vine vorba de magazine. Indiferent dacă este vorba de o unitate comercială mică sau de o sucursală mai mare de supermarket, aceste sisteme se găsesc în magazinele de pe tot cuprinsul țării. Comercianții le-au achiziționat pentru a se asigura că produsele ce trebuie congelate sau refrigerate sunt păstrate în cele mai bune condiții posibile pentru clienți. 

Senzaționalele camere vitrate, secretul unor profituri majorate în 2022

Importanța acestor echipamente frigorifice în acest an nu poate fi subestimată și nici importanța de a avea un sistem de care în calitate de antreprenor să fii mulțumit, deoarece (și) acest lucru îți va propulsa cifrele de vânzări la niveluri pe care nu le-ai mai văzut până acum.

Mulți antreprenori consideră că aceste dotări comerciale nu sunt echipamente cărora să li se acorde prea multă atenție, dar acest lucru este departe de adevăr. Prin urmare, ia în considerare calitățile indubitabile ale camerelor vitrate, deoarece așa poți obține un avans în direcția stocării produselor refrigerate cu performanțe mai bune.

Accesibilitate

Într-un supermarket, clientul este regele. În cele din urmă, ei sunt oamenii care vor decide dacă afacerea ta rămâne pe linia de plutire sau nu în 2022!

Pentru a te asigura că experiența lor de cumpărături este agreabilă, cât mai fluidă posibil, ar trebui să iei în considerare și cât de ușoară le este plimbarea prin magazin și accesul la echipamentul tău comercial. La urma urmei, clienții tăi sunt cei care vor folosi sistemul tău pentru a-și găsi produsele necesare și pentru a face achiziția pe care o scontezi (de preferință cât mai mare, nu-i așa?). Dacă nu reușesc să găsească cu ușurință ceea ce caută, este mai puțin probabil să se întoarcă, ceea ce va duce implacabil la pierderi în afacerea ta.

Mai mult decât atât, ar trebui să te asiguri că sistemul tău de refrigerare comercial este ușor accesibil și personalului tău. Acest lucru va face procesul de reaprovizionare rapid, fără probleme.

Spațiul adecvat

Indiferent dacă ai un magazin mai mic sau mai mare, ia în considerare dimensiunile pe care trebuie să le aibă echipamentului comercial.

Ia măsurile necesare (la propriu și la figurat!) să fii sigur că modelul de cameră vitrată ales are spațiul potrivit pentru bunurile pe care le comercializezi la un moment dat și, dacă vrei să-ți extinzi afacerea mai târziu, spațiu și pentru produse suplimentare.

Oferind spațiu suplimentar, vei permite o potrivire confortabilă pentru toate produsele tale și ai posibilitatea de a le manevra într-o configurație care este convenabilă pentru client, asigurându-te în același timp că toate produsele sunt la vedere. 

După cum știe orice proprietar de magazin, cel mai rău caz este să arunci produsele care au depășit data limită de vânzare, deoarece se află în partea de jos a grămezii și nimeni nu poate ajunge la ele. Când vine vorba de spațiu, prea mult este de preferat față de prea puțin!

Și nu uita de service!

Este cunoscut faptul că un echipament frigorific comercial este supus unei utilizări imense în fiecare zi, mai ales dacă se află într-un magazin aglomerat. Acesta este motivul pentru care ar trebui să fie verificat în mod regulat camera vitrată pentru a nu apărea defecțiuni din cauza uzurii date de folosirea sa intensivă. Dacă descoperi o problemă serviciul comercial de reparații frigorifice te poate ajuta cu promptitudine. 

Alege service-ul de la TC Romania Crown Cool care poate să răspundă la toate solicitările extrem de repede.

De la acest distribuitor de prestigiu poți, așadar, nu doar să îți comanzi modelul de cameră vitrată potrivit, dar și să ai parte de service garanție și post garanție. 

Intră chiar acum pe site-ul tcromania.com pentru detalii!