Atunci când optezi pentru un automobil Mercedes, de-al lungul timpului ai nevoie de întreținere, de reparații. Este recomandat de toți specialiștii să te adresezi unui service Mercedes specializat.

Pentru autoturismul tău Mercedes, reparațiile și întreținerea devin mai simple atunci când ai la îndemână un service personalizat. Auto Schunn, partener autorizat Mercedes-Benz,  propune Mercedes Service Select, oferind o reducere de 25%. 

Poți beneficia de calitatea serviciilor certificate Mercedes, la un preț redus cu 25% pentru mentenanță și reparații, dacă ai un autovehicul Mercedes-Benz cu vechimea mai mare de 6 ani. Reprezentanțele Auto Schunn din Suceava, Timișoara, Arad, Sibiu sau Deva te așteaptă cu servicii de service de cea mai înaltă calitate, piese Mercedes originale și consiliere profesională. 

Mercedes Service Select – o experiență valoroasă

Folosind Mercedes-Benz Service Select vei beneficia de competență și calitate. La Auto Schunn, tehnicienii certificați Mercedes-Benz îți pun la dispoziție cele mai moderne metode de reparații, diagnosticare și service, cu piese originale. Acum oferta cu reducere de 25% face și mai accesibil acest serviciu.

Poți verifica direct pe site-ul Auto Schunn dacă vehiculul tău Mercedes -Benz este eligibil pentru această promoție. 

Dacă ai un automobile mai vechi de 6 ani, model care face parte din clasele A, B, C, CLK, CLS, E-Class, GL, GLK, ML, R-Class sau SLK, atunci este disponibil serviciul Mercedes-Benz Service Select.  Poți de asemenea să verifici folosind VIN-ul în aplicația Mercedes Me. Ai la dispoziție o listă cu modele eligibile, pe care o poți consulta

Servicii incluse în oferta Mercedes Service Select

Cea mai des întâlnită operațiune care se desfășoară în service este cea de mentenanță. Pentru a beneficia din plin de toate funcționalitățile autoturismului tău Mercedes -Benz, întreținerea periodică este obligatorie. Un autovehicul care este verificat și întreținut la timp își prelungește durata de viață și se menține funcțional pe o perioadă mult mai lungă.

  • Mentenanța de tip A

Mentenanța redusă pentru automobile Mercedes înseamnă la nivel basic un service complet. Se realizează operațiuni de schimbare ulei, verificarea pieselor uzate si a nivelului optim al fluidelor de operare. Acest tip de manoperă are un preț foarte avantajos. Oferta Mercedes Service Select include toate piesele de schimb Mercedes necesare, lichidele de schimbat și evident manopera, realizată de tehnicieni specialiști.

  • Mentenanța  de tip B

Mentenanța extinsă are un preț promotional, la Service Select Mercedes-Benz. In afara de serviciile basic de mentenanță A , mentenanța extinsă include și verificarea garniturilor din cauciuc, schimbarea filtrelor de aer și praf precum și verificarea placuțelor și a discurilor de frână.

Alte servicii Service Select

Una din cele mai importante operațiuni de servisare este reparația și verificarea frânelor. De Sistemul de frânare depinde siguranța ta și a pasagerilor din mașină. Serviciile de reparații frâne oferite în cadrul Service Select fac parte din ofertă, iar șoferii pot opta pentru diferite operațiuni:

  • înlocuirea plăcuțelor sau discurilor de frână
  • revizia întregului sistem de frânare

 Evident, pentru acest gen de service, piesele de schimb și manopera sunt incluse.

Inlocuirea acumulatorului , reînoirea bateriei, reciclarea vechilor piese sunt alte servicii necesare atunci când vorbim de mentenanță. Se pot înlocui la service lamelele vechi ale ștergătoarelor de parbriz, se montează altele noi.  Piesele de schimb sunt și ele esențiale pentru reușita operațiunilor de mentenanță sau reparații ocazionale. Piesele oferite de Service Select sunt originale, calitatea este garantată Mercedes. 

Service Select folosește pentru mentenanță și reparații piese originale Mercedes-Benz. Soluția Star Parts Mercedes-Benz este cea mai rentabila pentru autovehiculul Mercedes-Benz. Piesele sunt alese în raport cu necesitățile unui autovehicul mai vechi de 6 ani. Specialiștii recomandă piese originale, pentru calitatea superioară. Fiecare piesă pentru reparații este aleasă cu grijă pentru a corespunde standardelor înalte ale serviciilor de service Mercedes Benz.