Găsirea și închirierea spațiului pentru birouri nu este cea mai ușoară sarcină pentru proprietarii de afaceri.

Ținând cont de câteva sfaturi de bază, puteți identifica și asigura spațiul ideal pentru afacerea ta.

Pasul 1: Determinați-vă nevoile de spațiu de birou

Pasul 2: Estimează-ți bugetul

Pasul 3: Găsirea spațiului de birouri comerciale

Pasul 4: Turul spațiului de birouri

Pasul 5: Negocierea contractului de închiriere spații birouri Cluj

Când căutați spații comerciale pentru birouri, ar trebui să aveți o idee clară asupra nevoilor particulare ale companiei dvs. Cei mai evidenți factori vor fi numărul de angajați pe care îi aveți și bugetul cu care trebuie să lucrați, dar țineți cont de alte considerații, cum ar fi disponibilitatea parcărilor din apropiere, apropierea de transportul public și potențialul de extindere rapidă.

O locație cu trafic intens va fi pe lista dorințelor tuturor atunci când se caută un spațiu de vânzare cu amănuntul de închiriat. Acesta este motivul pentru care închirierea spațiilor în locații comerciale populare va crește costul închirierii.

Dar cum îți găsești spațiul pentru afacerea ta?

·  Angajați un broker imobiliar comercial

Cel mai bun mod de a găsi spațiu comercial este prin angajarea unui broker comercial imobiliar . Nu numai că brokerul dvs. imobiliar comercial vă va putea ajuta să găsiți spațiu, ci vă poate ajuta să vă negociați contractul de închiriere, astfel încât să știți că obțineți cea mai bună ofertă posibilă.

·  Caută pe internet

Dacă tocmai începeți căutarea, este posibil să nu aveți încă nevoie de un broker care să vă ajute să găsiți proprietăți comerciale. Poate doriți doar să vedeți ce este disponibil pe piață.

Căutați birouri de închiriat Floreasca – și puteți consulta ofertele de pe piața.

Sigur, este posibil ca aceste resurse online să nu conțină 100% din informațiile de care aveți nevoie pentru a lua o decizie, dar vor avea suficiente pentru a vă oferi informații de ajutor.

Aceste resurse vă vor oferi posibilitatea de a căuta după tipul de produs, suprafața pătrată disponibilă și alte detalii minore, cum ar fi facilitățile.

Vizitați mai multe proprietăți de închiriere de afaceri. Este posibil ca spațiile accesibile să nu fie în zona dvs. de alegere, deci luați în considerare factori precum locația și siguranța.

Când sunteți în căutarea unui nou spațiu de birouri, rețineți că timpul este cel mai bun atu.Luați cât timp aveți nevoie pentru a evalua corect opțiunile de birou.

Alegerea unui spațiu de lucru pentru birou este întotdeauna o decizie majoră pentru afacerea dvs.

Este o mișcare care va avea un impact asupra aproape tuturor aspectelor afacerii dvs., de la relațiile cu investitorii , productivitatea angajaților și prima impresie a clienților dvs.

Luarea unei decizii greșite vă poate afecta capacitatea de a atrage sau chiar de a păstra clienții potriviți, costându-vă oportunități de afaceri și finanțe suplimentare.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!