Să menții un regim alimentar sănătos este foarte ușor atunci când ai un ajutor în bucătărie. Datorită rețetelor la Thermomix, timpul petrecut în a găti felurile preferate de mâncare se reduce semnificativ, iar preparatele ies delicioase. Tot ce ai de făcut este să pregătești ingredientelele și să selectezi opțiunile de care ai nevoie pentru rețetele tale, iar restul îi rămâne Thermomix-ului.

Electrocasnicele din bucătărie fac din gătit o adevărată plăcere. Dacă alegi rețeta potrivită și o urmezi întocmai, totul va ieși perfect. Inspiră-te din sutele de rețete la Thermomix de pe GoostoMix și pășește încrezător în lumea culinară – acolo te așteaptă sute de preparate gustoase cu arome diferite, dar cu succesul garantat la mesele în familie. Fii mereu aproape de telefon pentru a verifica rețetele noi care apar și cu doar câteva apăsări de buton pe aparatul de gătit preparatele sunt gata. Thermomix-ul este ideal pentru bucătărie, reușind să îmbine alimentele sănătoase în preparate cu gust.

Pregătește rețete cu ingrediente sănătoase

Thermomix-ul pregătește alimentele la abur, le fierbe, le înădușește și frământă aluatul. Pentru a avea o dietă echilibrată este indicat să alegi să consumi legume, fructe, carne proaspătă, lactate și ouă naturale, provenite din surse sigure. Modul în care gătești trebuie să fie sănătos, fără ulei în exces, prăjeli și mâncare grasă.

Alege să gătești rețete cât mai ușoare pentru procesul de digestie, pentru a acorda organismului mai mult timp de odihnă. Consumul de mâncăruri greu de digerat suprasolicită funcțiile corpului și pune organismul la mai multă muncă.

O alimentație diversificată cu ajutorul Thermomix-ului

Echilibrul unei alimentații vine din asocierea alimentelor potrivite. Organismul are nevoie de o mulțime de nutrienți pentru a funcționa așa cum trebuie și pentru a-și îndeplini rolurile cu succes. Cu rețetele la Thermomix reușești să creezi un meniu complet pentru tine și familia ta, din care corpul să își extragă substanțele nutritive de care are nevoie. Nutrienții proveniți din mâncare sănătoasă și alimente proaspete îți oferă energie și te mențin în formă. Reține că mesele zilnice trebuie să fie ponderate și gândite astfel încât să respecte numărul de calorii recomandat de specialiști.

Un aspect important pentru alimentație este hidratarea corectă, consumând o cantitate optimă de lichide pe zi. Pe lângă apă, poți să introduci în alimentație și sucuri de fructe sau fresh-uri. Pe GoostoMix găsești o varietate de rețete de sucuri și limonade perfecte pentru momentele în care vrei să te răsfeți cu o băutură pe cinste.

Rețetele la Thermomix te scot din rutină

Dacă te-ai plictisit să gătești aceleași preparate în fiecare săptămână, află că Thermomix-ul te poate ajuta în gătirea unor adevărate delicii culinare. De la ciorbe, salate, paste până la rețete de smoothie-uri și prăjituri fără zahăr, toate le găsești pe GoostoMix. Încearcă să gătești câte ceva nou în fiecare zi și descoperă noi preparate delicioase. Pentru prietenii vegetarieni sau raw-vegani poți pregăti rețete adaptate sau gândite special pentru ei, toate se află la un click distanță pe GoostoMix. Ai încredere în veleitățile Thermomix-ului, alege rețetele potrivite și vei obține o alimentație sănătoasă care să îți dea energie oricând ai nevoie.