Cele mai bune seriale TV din toate timpurile acopera o gama larga de genuri, subiecte si conflicte generationale care continua sa aiba un impact substantial asupra culturii mai largi si asupra mediului de televiziune in sine. Televiziunea ar fi putut fi vazuta odata ca un mediu mai mic decat filmele, dar unele dintre cele mai mari emisiuni TV de prestigiu, sitcom-uri clasice si emisiuni sketch au modelat masiv constiinta culturala si au schimbat modul in care publicul interactioneaza cu mass-media inca din anii 1950.

Pentru a afla mai multe despre aceste seriale remarcabile si a descoperi informatii relevante despre ele, puteti consulta pagina https://www.tvblog.ro/category/seriale/. Acest site este o sursa bogata de continut despre seriale, oferind recenzii, stiri, topuri si multe alte informatii utile pentru iubitorii de televiziune. Acolo veti gasi o comoara de cunostinte despre serialele care au marcat istoria televiziunii si care continua sa ne incante in prezent. Asadar, pregatiti-va pentru o calatorie fascinanta prin lumea serialelor TV de neuitat!

Game of Thrones

Bazat pe seria de romane „A Song Of Ice And Fire” a autorului George Martin, Game of Thrones a demonstrat ca genul Fantasy poate fi transformat si intr-o clasa de master pe micul ecran. Chiar daca ultimul sezon a fost o mare dezamagire, serialul va fi in general amintit pentru intriga sa care provoaca ganduri, inteligenta, uneori de-a dreptul socanta si niciodata plictisitoare. Vezi aici 10 cele mai bune episoade din Game of thrones conform IMDB: https://realitatearomaneasca.ro/cele-mai-bune-10-episoade-din-game-of-thrones-conform-imdb/.

Breaking Bad

Breaking Bad este cel mai bine cotat Serial TV din toate timpurile. Spectacolul urmareste un profesor de chimie de liceu (interpretat de Bryan Cranston) care primeste un diagnostic de cancer pulmonar in jurul varstei de 50 de ani. Nedorind sa-si lase in urma familia indatorata, el se indreapta catre gatit metanfetamina.

The Sopranos

Nu exista aproape nimeni care sa nu auda inca despre The Sopranos si doar acest fapt vorbeste de la sine. The Sopranos  a fost un serial inaintea timpului si este mereu prezent in orice discutie despre cele mai bune emisiuni TV din toate timpurile – a fost, de asemenea, cel mai emblematic serial „Sunday night” de la HBO. Drama criminala a lui David Chase urmareste viata agitata a sefului mafiei din New Jersey Tony Soprano ( James Gandolfini ) si luptele sale cu problemele personale si profesionale.

The Wire

Top 5 este completat de The Wire. O alta serie de drame criminale, The Wire este plasata in Baltimore si arata perspective diferite asupra epidemiei criminale pentru care orasul american este, din pacate, cunoscut.

Better Call Saul 

Serile spin-off nu sunt, de obicei, niciodata la fel de bune ca cele originale si foarte adesea de-a dreptul rele. Better Call Saul cu siguranta nu este un exemplu al acestei reguli. Prequel-ul actualului numar 1 in cel mai bun serial TV din clasamentul tuturor timpurilor, Breaking Bad, arata aceleasi puncte forte ca si originalul. Nu e de mirare cand te gandesti ca Better Call Saul este co-scris de creatorul Breaking Bad, Vince Gilligan.

Rick si Morty

De cand au debutat in Adult Swim in 2013, Rick si Morty s-au transformat intr-adevar intr-un fenomen cultural. Sitcomul animat include elemente de science-fiction, toate invaluite intr-o multime de comedie, care urmaresc aventurile omului de stiinta nebun Rick Sanchez si nepotului sau Morty Smith.

Fargo

Bazat pe filmul original din 1996 „Fargo” al fratilor Coen, seria cu acelasi nume este cu adevarat „altceva”. Drama criminala antologica urmareste evenimentele diferitelor personaje din orase diferite in perioade de timp diferite, care sunt totusi conectate intre ele in anumite privinte.

Boardwalk Empire

Boardwalk Empire are loc in anii 1920, in timpul erei prohibitiei din Statele Unite. Pe parcursul a cinci sezoane puternice, spectacolul arata originile mafiei americane, impachetate in dialoguri puternice si actiuni captivante, dar realiste.