Dacă vă gândiți să intrați în universul criptografic sau dacă ați făcut recent recent prima investiție, s-ar putea să explorați în continuare beneficiile bitcoin, spre deosebire de cardul dvs. de credit, contul bancar online sau portofelul digital cu care sunteți obișnuiți. Într-un sens abstract, criptomonedele reprezintă o evoluție financiară care se manifestă în moduri unice și tangibile în comparație cu banii fiduciari.

Plăți rapide și ușoare

Dacă există un lucru pentru care criptomoneda merită credit, pe lângă faptul că te face un adevărat proprietar al banilor tăi, este ușurința pe care o aduce plăților și transferurilor electronice. Bitcoin există de peste un deceniu acum și nu mai este un instrument doar pentru specialiștii în tehnologie. O multitudine de platforme criptografice au simplificat păstrarea și trimiterea de monede digitale. Este nevoie de doar câțiva pași pentru a achiziționa primul dvs. cryptos și pentru a începe să cheltuiți.

Tot ce trebuie să aveți inițial este un portofel bitcoin și o mulțime de opțiuni gratuite sunt disponibile. Pentru începători, un portofel software este probabil cea mai bună alegere și puteți descărca și instala o serie de aplicații mobile sau programe desktop. Dacă nu intenționați să cheltuiți monede zilnic și în cazul în care aveți nevoie de un nivel mai ridicat de securitate pentru deținerile dvs. criptografice, veți fi mai bine cu un portofel hardware – obținerea unuia este și ușoară.

Cu criptomonede, trimiterea banilor este rapidă, ușoară și ieftină. Trebuie doar să aveți adresa destinatarului, pe care o puteți copia și lipi în aplicație, asigurându-vă că prima și ultimele cifre sunt aceleași, sau o obțineți printr-o scanare QR simplă, deoarece majoritatea aplicațiilor de acest tip vă permit să faceți acest lucru. După introducerea unei sume, apăsarea butonului „Trimite” inițiază o tranzacție ireversibilă; este o idee bună să configurați un cod PIN pentru cheltuială și pentru aplicație.

Tranzacții low cost

În general, tranzacțiile criptografice sunt rapide și ieftine, dar viteza și costul depind de diferiți factori, cum ar fi numărul de tranzacții pe care o rețea trebuie să le proceseze la un moment dat și taxele pe care sunteți dispus să le plătiți. Rețineți că nu toate criptomonedele sunt egale, ca să spunem așa. 

În cazul monedelor precum bitcoin cash ( BCH ), transferurile sunt aproape instantanee și adesea costă mai puțin de un bănuț. Asta indiferent de suma trimisă sau de distanța parcursă. Cu cripto, plățile, tranzacțiile și transferurile internaționale sunt mai rapide, mai ușoare și mai sigure și nu trebuie să vă faceți griji cu privire la comisioanele progresive sau sărbătorile legale. 

Persoanele care trimit remitențe acasă și companiile care lucrează cu contractori la distanță în străinătate profită adesea de acest lucru. În plus, bitcoin are o altă caracteristică utilă – puteți verifica oricând dacă și când au sosit banii.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!