Internetul de mare viteza s-a dovedit a fi esential in contextul actual, accesul la platformele on line si la informatia transmisa in acest spatiu, fiind extrem de importante. Indiferent de locatia  in care se instaleaza, serviciile de internet si televiziune in Cluj oferite de piata de specialitate isi propun sa acopere toate cerintele clientilor. Puteti opta astfel pentru abonamentul care ofera serviciile si facilitatile potrivite activitatii dumneavoastra, la un pret accesibil. 

Abonamentul de intenet prin fir

Pachetele oferite de către furnizori sunt extrem de atractive din punct de vedere financiar, oferind prin intemediul unui abonament internet  acces la internet de mare viteza, in conditiile specifice locatiilor respective. Astfel, daca optati pentru internet prin fir veti beneficia de instalare gratuita şi  router wireless gratuit, pe o perioada contractuala de 24  de luni. 

Indiferent daca doriti sa il instalati acasa sau intr-un spatiu destinat lucrului cu publicul, acest tip de abonament va asigura acces catre tehnologii avansate, precum FTTH-cea mai mare viteza de downloud, pana la 940 Mbps, FTTB-cu o viteza de downloud de pana la 100 Mbps, VDSL-recomandat atunci când fibra optica nu este fezabila sau ADSL-cu o viteza de download de pana la 20 Mbps, ideala  pentru o buna vizionare de continut online, toate vand rolul de a permite acces la internet din oricare punct al locatiei. Acest abonament este destinat oricarui tip de spatiu si oricaror activitati desfasurate in mediul online.

Abonamentul de internet prin priza

Pachetul pentru montatera internetului la priza va este furnizat prin intremediul curierului, ofera trafic nelimitat si detine un router wireless gratuit. Astfel,  atâta timp cat aveti o priza libera la indemana, fie ca este vorba de casa dumneavoastra sau de un spatiu public, puteti opta pentru abonament internet la priza. 

Acesta  implica montarea unui router cu o cartela GSM,  functionand in orice zona care benefieciaza de acoperirea semnalului 4G. Perioada contractuala a cestui abonament este de 24 de luni şi poate reprezenta cea mai buna solutie pentru a va sigura accesul catre transmiterea de date  pe calea cea mai rapida si eficienta, potrivita nevoilor dumneavoastra. 

Un abonament de internet va da posibilitatea de a avea acces catre acest domeniu atat de avansat din punct de vedere tehnologic, oferindu-va  posibilitatea unui trafic nelimitat şi la o viteza foarte buna. 

Astfel, simultan,  pot avea acces la internet mai multe gadgeturi, oferind posibilitatea tuturor sa işi desfasoare  activitatea in conditii optime, fie ca este vorba de scoala online, telemunca sau o simpla accesare a unui anumit site.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!