În ciuda vremii capricioase, primăvara a sosit, ceea ce înseamnă că deja comercianții pregătesc tot felul de idei de cadouri pentru Paște. Pentru că deseori multe dintre cadourile găsite în magazine sunt banale, ne-am gândit să îți oferim câteva sugestii.

Avem soluții pentru toate gusturile, indiferent dacă ești în căutarea unui cadou de Paște pentru iubita ta, pentru fratele sau părinții tăi, ori pentru bunicii tăi care te-au invitat la masă chiar de Paște.

Produse cosmetice

Chiar dacă iubita sau sora ta pretind că au deja orice produs cosmetic din lume, un cadou constând în produse de beauty va fi întotdeauna apreciat. Poți alege să oferi cadou un set pe care îl găsești în comerț, gata aranjat, sau, pur și simplu, poți face chiar tu o combinație de diferite produse, în funcție de preferințele destinatarei: gloss, rimel, creme de față, creme de mâini, creme de corp etc.

Un astfel de cadou nu este potrivit doar pentru femei. Un set de produse cosmetice este la fel de binevenit și pentru cel mai bun prieten al tău sau pentru tatăl tău. Evident, trebuie să te orientezi la alte produse, cum ar fi gel de duș, șampon, after shave, parfum etc.

Un vinil cu muzica preferată

Dacă cel căruia vrei să îi faci cadou este pasionat de muzică, nimic nu poate fi mai potrivit de Paște decât un vinil cu artistul sau trupa preferate. Așa cum probabil ai aflat deja, vinilurile sunt din nou la modă și s-a dovedit că acest suport este capabil să redea cel mai perfect sunet, mult mai bun decât cel redat de CD-uri sau casetele audio.

Nu știi dacă cel căruia vrei să îi faci cadou un vinil are pick-up? Nu e nicio problemă; acest cadou poate fi impulsul care îl va convinge să își achiziționeze unul. În orice caz, un vinil cu muzica preferată rămâne un obiect de preț în locuința unui pasionat de muzică.

Un coș cu bunătăți

De câțiva ani a ajuns și la noi moda de cosuri cadou, acele coșuri extrem de aspectoase care combină într-un mod interesant diverse produse, începând de la bomboane, cozonaci, sticle de vin sau chiar jucării.

Varianta oferirii de cosuri de Paste este cea mai indicată atunci când vrei să faci un cadou unei persoane cu care ai o relație mai formală. De exemplu, șefului tău sau partenerului tău de afaceri, dar poți la fel de bine să oferi un coș cu bunătăți și unei rude. De asemenea, dacă iubita/iubitul tău te invită, de Paște, să îi cunoști părinții, un coș cadou este mai mult decât potrivit, ținând cont că nu cunoști preferințele gazdelor și nici nu e indicat un cadou prea personal.

O sticlă de vin de colecție

Se spune că o sticlă de vin de colecție sau pur și simplu un vin de calitate este un cadou perfect pentru orice  bărbat. Acesta este genul de cadou care te poate scoate din orice încurcătură.

Evident, trebuie să fii sigur că cel căruia îi faci cadoul nu este cumva o persoană antialcool.