Fetele care practica video chat reprezinta evolutia unei anumite ramuri a industriei sexuale, care a inceput sa se dezvolte de cativa ani. Pe vremuri existau doar cluburile de striptease, unde fetele riscau sa se trezeasca ca se dezbraca in fata prietenilor aflati in club, a vreunei rude etc. Acum, gratie videochat-ului, ele pot face acelasi lucruri lucrand in intimitatea studiourilor specializate, cum ar fi Elite Agency, sau chiar a propriei locuinte. In plus, in felul acesta ele castiga mai multi bani decat daca ar evolua intr-un bar de striptease.

Iata cateva lucruri surprinzatoare pe care s-ar putea sa nu le sti despre meseria de model videochat.

1.Multe modele sunt studente

O multime de fete care practica videochat au o educatie solida. Vorbim despre studente la facultati serioase, care practica aceasta meserie pentru a-si putea plati ratele la banca facute pentru studii sau pentru o locuinta. Sexul vinde si suma de bani incasata pe ora de lucru la videochat, de obicei, depaseste cu mult orice salariu in cadrul  oricarui alt job. In cifre, lucrand 8h/zi, 5 zile/saptamana, un model videochat castiga aproximativ 4.000 $ in fiecare luna, iar asta inseamna de 15 ori mai mult decat salariul minim pe economie din Romania. In plus, anual un model videochat castiga peste 120.000$, asta in cazul in care lucreaza 8h/zi, si peste 55.000$ daca lucreaza part-time. Si, facand o paralela cu piata actuala a locurilor de munca, o studenta proaspat iesita de pe bancile facultatii castiga, in medie, 15.000$ pe an, cu un program de 9h/zi, ca in orice multinationala. Important de stiut este ca afacerea cu videochatul este perfect legala! 

2. Trebuie sa stapaneasca anumite tehnici de convingere

Oricat ar parea de greu de crezut, o fata care doreste sa devina model videochat trebuie sa faca mai mult decat sa se dezbrace in fata unei camere video. Adevaratul talent de a face bani in aceasta meserie vine din capacitatea de a convinge cat mai multi clienti sa plateasca. Una dintre modalitatile cheie de a castiga bani este identificarea si convingerea acestor persoane sa cheltuiasca cat mai multi bani pentru a va vedea. Pentru asta un model videochat trebuie sa cunoasca diferite tehnici.

3. Perioada de trening 

Oricat ar parea de ilar, in studiourile profesioniste, fetele care practica videochat-ul beneficiaza la inceput de trening. Este vorba despre o pregatire preliminara legata de modul de a folosi tehnologia, de a atrage clientii si a-i convinge sa plateasca mai mult, de a te pune in evidenta, de a vorbi limba engleza etc.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!