Indiferent de sezon, hainele mai groase nu trebuie sa lipseasca din dulapul doamnelor si domnisoarelor, pentru ca aceste piese vestimentare sunt necesare pentru confortul personal.

Alegerea celor mai bune geci si jachete de dama trebuie facuta intotdeauna in functie de cateva aspecte esentiale, de care femeile trebuie sa tina cont, astfel incat sa aiba un look sic si, in acelasi timp, sa se simta bine, indiferent unde ar merge.

In randurile de mai departe sunt prezentate principalele elemente cu ajutorul carora toate reprezentantele sexului frumos se pot bucura de o sesiune de shopping placuta si practica.

Marimea potrivita

Marimea potrivita este foarte importanta. Doamnele si domnisoarele trebuie sa isi cunoasca tot timpul masurile, pentru a putea face cumparaturi online foarte usor si pentru a se bucura de piese vestimentare care sa fie potrivite pentru ele.

Chiar daca, de multe ori, femeile aleg sa cumpere haine care sa fie mai mari, cu scopul de a ascunde anumite zone, sau, dimpotriva, decid sa achizitioneze piese vestimentare mai mici, cu speranta ca vor slabi, cel mai bine este ca aceste practici sa fie uitate. Orice haina se asaza bine numai atunci cand este cumparata in marimea potrivita.

Tipul de corp

Nu toate femeile arata la fel. Daca unele sunt mai slabute, alte doamne si domnisoare sunt ceva mai corpolente. Acest aspect trebuie luat in considerare in timpul cumparaturilor. Exista modele de geci care se asaza perfect pe anumite reprezentante ale sexului frumos, in timp ce pe altele nu stau bine deloc.

De exemplu, femeile care au o silueta de tip para nu pot purta aceleasi piese vestimentare ca femeile care au corpul de tip clepsidra. Este recomandat ca inainte de o sesiune de cumparaturi, doamnele si domnisoarele sa-si studieze corpul cat mai bine, pentru a-si da seama ce li s-ar potrivi.

Materiale

Un alt detaliu de care doamnele si domnisoarele trebuie sa tina cont se refera la materialele din care sunt realizate gecile si jachetele. Daca isi doresc sa poata purta piesele vestimentare inclusiv in zilele in care vremea este capricioasa si nu este exclus sa ploua, atunci vor avea nevoie de geci impermeabile, care sa tina ploaia la distanta.

In schimb, atunci cand reprezentantele sexului frumos isi doresc mai degraba jachete pe care sa le poarte peste tinute elegante, pot alege modele mai deosebite, de exemplu din tercot sau chiar din satin.

Culori

Negrul este intotdeauna o alegere usoara, sigura si eleganta, insa doamnele si domnisoarele trebuie sa indrazneasca sa poarte si culorii vii, aprinse. De exemplu, rosul, verdele crud sau movul sunt optiuni foarte interesante, perfecte pentru femeile care isi doresc sa iasa din tipar si sa se faca remarcate, oriunde ar merge.

Sistem de inchidere

In ceea ce priveste sistemul de inchidere, doamnele si domnisoarele au la dispozitie atat geci, cat si jachete foarte diferite. Unele dintre ele se inchid cu fermoar, pe cand altele se inchid cu nasturi sau, pur si simplu, cu ajutorul unui cordon sic.

Piesele vestimentare trebuie, de obicei, alese in functie de locul in care urmeaza sa fie purtate, precum si tinand cont de celelalte haine care sunt incluse in tinutele personale.

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!