Unul dintre cele mai simple moduri de preparare a carnii de pui, frigaruile sunt o optiune sanatoasa, rapida si delicioasa atat ca aperitiv, cat si pentru masa de pranz sau o masa cu prietenii sau cu familia.

Carnea de pui
naturala, dulce si suculenta La Provincia este potrivita pentru
pregatirea frigaruilor atat acasa, cat si la restaurant. Exista
lucruri de care gospodinele sau bucatarii trebuie sa tina cont atunci
cand prepara frigarui de pui, astfel incat gustul acestora sa fie
unic si delicios.

Ingredientele necesare pentru a prepara frigarui de pui

Oricine stie ce presupune o reteta
pentru frigarui de pui. Acest preparat este foarte apreciat de
persoane de toate varstele si de toate categoriile sociale, putand fi
folosite ca aperitive la petreceri sau pentru masa de pranz in
familie.

Asadar, pentru a prepara frigarui de pui pentru intreaga familie, este necesar un piept de pui fara os si piele, de aproximativ 300-500 de grame, i…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro