Pacientii care prezinta sangerare rectala vor gasi modalitati de reducere a hemoroizilor. Cu toate acestea, ar trebui sa intelegem simptomele, cauzele si conditiile inainte de a cauta tratament hemoroizi si fisuri anale. Sangerarea rectala poate fi cauzata de hemoroizi si fisuri anale. Ambele conditii sunt foarte dureroase, astfel incat cel care sufera de obicei nu putea spune diferenta.

Fisura anala este o lacrima simpla sau taiata in anus. Este cauzata de incordarea in timpul deplasarii intestinului dur sau a constipatiei. in unele cazuri, diareea poate cauza chiar aceeasi problema. Pacientii vor simti durerea in timpul miscarii intestinale pe masura ce fisura este intinsa.

Majoritatea fisurilor pot fi vindecate fara interventii chirurgicale. Cresterea aportului de fibre si bea multa apa iti va inmuia scaunul. Atata timp cat aveti miscari intestinale netede, puteti preveni reaparitia fisurilor.

Baia calda ar putea ajuta la calmarea iritatiei si a durerii. Asezati-va in apa calda timp de 15 minute de doua ori pe zi, ar putea oferi o usurare excelenta. Ar trebui sa pastrati intotdeauna zona curata folosind servetele pentru copii sau tampon inmuiat in ceai Hamamelis.

Hemoroizii au devenit o problema de sanatate foarte frecventa. Este cauzata de vena marita sau umflata in jurul zonei anale. Similar cu fisura anala, hemoroizii se dezvolta datorita incordarii prelungite in partea de jos. in general, exista hemoroizi interni si externi. Hemoroizii interni nu sunt durerosi, dar totusi provoaca sangerare. Cand hemoroidul intern a prolapsat, acesta poate deveni extern, ceea ce este dureros si enervant.

Hemoroizii pot fi ajutati folosind aceeasi metoda cu fisura anala. Aportul suplimentar de fibre, bea mai multa apa, o baie calda si o curatare ar putea ajuta la reducerea hemoroizilor.

Desi exista numeroase medicamente disponibile, trebuie totusi sa intelegeti starea dvs. pentru a cauta medicamentele potrivite. Este recomandat sa consultati medicul sau profesionistul din domeniul sanatatii daca prezentati sangerare rectala.

Daca aveti hemoroizi care nu va jeneaza ar trebui sa cautati medici si poate sa aveti o interventie chirurgicala, chiar unele remedii naturale functioneaza intr-adevar perfect pentru a micsora hemoroizii, trebuie sa fiti intodeuna precauti.

Puteti verifica si tratamentul remarcabil prin care se poate elimina complet hemoroizii fara o crema, pastila sau operatii scumpe, vizitati site-ul OKMedical.ro