Imobiliarele românești rămân atractive pentru investitori, în ciuda provocărilor ridicate de COVID-19. Se menține inclusiv interesul pentru terenuri!

Aproape 70% dintre investitorii de pe segmentul terenurilor intenționează să ducă mai departe tranzacțiile pe care le au în derulare anul acesta.

Investitorii instituționali continuă să fie interesați de activele imobiliare din România, chiar și în contextul epidemiei declanșate de COVID-19, arată un studiu realizat de Colliers International asupra pieței de investiții (în rândul a peste 60 de fonduri de investiții, dezvoltatori, manageri de active și bănci). În același timp, 70% dintre investitorii activi pe segmentul terenurilor susțin că au în plan să încheie toate sau cel puțin unele dintre tranzacțiile aflate deja în curs, conform unui studiu dedicat pieței terenurilor (desfășurat în rândul a 115 jucători activi pe acest segment imobiliar). Cele două studii fac parte dintr-o amplă analiză asupra pieței imobiliare per ansamblu, analiză bazată pe informații relevante asupra factorilor de decizie din toate segmentele de piață,…

Citeste mai mult pe ZiarulTop.ro