De multe ori decesul persoanei dragi ne ia pe nepregatite. Daca se mai intampla sa avem si un program foarte incarcat lucrurile se complica si mai mult. O inmormantare inseamna foarte multa alergatura, acte de obtinut, stres, nervi, cozi si multa neputinta.

Starea emotionala specifica pierderii unei persoane nu ne ajuta deloc, putem sa nu fim in stare pur si simplu sa facem fata unei asemenea presiuni si alergaturii care urmeaza. Ca sa putem avea o inmormantare bine pusa la punct si toate lucrurile aranjate in timp util putem lasa totul in grija unei firme de pompe funebre.

Pe langa faptul ca echipa cu experienta stie exact cum sa organizeze inmormantarea, economisesti timp si bani, fara stres si fara prea multa alergatura. De exemplu, firma de pompe funebre cu program non stop Funerare Ghica ofera servicii de calitate si pachete funerare pentru toate tipurile de buget.

In fiecare pachet comandat clientul primeste sicriu complet echipa din lemn de diverse esente, lenjerii pentru sicriu, perne, orare, panza pentru fata, capitonaj capac sicriu, manere, crucifix, dar si cruce din lemn la culoarea sicriului, scrisa.

Transportul este asigurat de Funerare Ghica, servicii funerare sector 3, cu masini speciale pentru aceasta activitate, se obtin aprobarile necesare si actele pentru un transport cat mai rapid si eficient.

De la inceput stii ce acte ai nevoie, de unde le obtii, echipa se implica din primul moment si pune la punct un plan de actiune pentru a te incadra in bani si in timp. Consultanta de specialitate si simplitatea intregului proces care precede inmormantarea sunt atuurile firmelor de pompe funebre, preturile pot varia in functie de complexitatea cerintelor clientilor si de pachetele funerare cerute, de accesorii.

Acolo unde situatia o impune se fac si repatrieri si preluari de la aeroport, cu respectarea conditiilor speciale impuse de un astfel de transport funerar.

Disponibilitatea non stop si pachetele complete de servicii sunt avantajele principale ale firmelor de pompe funebre, avantaje de care puteti beneficia cand apare un deces neasteptat. Firmele sunt usor de gasit atat in online, cat si in offline, la orice ora ati suna vi se va rapsunde cu promptitudine si cu profesionalism.