Este posibil sa rezolvi in mod cuprinzator problema dintilor lipsa intr-o singura zi? Fara indoiala ca exista. Piti beneficia de metoda Fast and Fixed fara costuri suplimentare cum ar fi grefarea osoasa si fara taierea gingiilor, deoarece in clinica dentara Excedent exista echipament digital inteligent, folosind tehnologia unica germana. 

Cu grija, in mod fiabil, fara durere. Clinica dentara este dotata cu cele mai moderne echipamente digitale high-tech pentru a rezolva situatii de orice complexitate, inclusiv absenta completa a dintilor. Nu experimenteaza, deoarece medicii sunt experimentati si de asemenea, clinica este specializata in cazuri complexe. 

Nu ai nevoie de o pregatire indelungata pentru operatie, deoarece medicii vor efectua indepartarea dintilor si radacinilor care nu pot fi restaurate, chiar in ziua efectuarii procedurii Fast and Fixed

Medicul va pune 4-6 implanturi in maxilarul inferior, cam 6-8 in maxilarul superior. Pe implanturi se monteaza si se rasucesc punti provizorii care sunt foarte stabile si fiabile inca din prima zi, dupa aceasta procedura.

Zambet frumos imediat

Un avantaj semnificativ al sistemului Fast and Fixed este capacitatea de a instala proteze si o punte fixa ​​in acelasi timp in conditii confortabile pentru tine in doar cateva ore. In aceeasi zi, se obtin dinti noi pe implanturi care sunt rezistente la sarcinile de mestecat, iar in cateva ore dupa operatie te poti bucura de gustul mancarii preferate si poti zambi din plin, fara a fi jenat de aspectul tau. 

Pentru medicii  clinicii stomatologice aceasta este o practica obisnuita, deoarece in fiecare zi efectueaza operatii complexe pentru refacerea dintilor lipsa si instalarea constructiilor pentru protocolul Fast and Fixed.

Metoda este ideala pentru pacientii cu pierderea totala sau partiala a dintilor, precum si pentru pacientii care nu au timp pentru o pregatire indelungata pentru implantare si duc un stil de viata activ.

Intregul maxilar este implantat intr-o singura vizita. Instalarea unei punti fixe se realizeaza pe 4-6 implanturi (in functie de maxilarul superior sau inferior). Pe implanturi, se instaleaza dintii, care sunt deja rezistenti la sarcina de mestecat in aceeasi zi.

Fast and Fixed – Preturi oneste

Datorita utilizarii sistemului Fast and Fixed, nu este necesara grefa osoasa  – spre deosebire de implantarea clasica, cand pacientul plateste pentru fiecare etapa de lucru, de la extractia dentara pana la restaurarea costisitoare a tesutului osos. 

In astfel de cazuri, nu pot fi prezise costurile viitoare, asa cum este in cazul restaurarii dintilor cu ajutorul metodei Fast and Fixed. In acest caz, stii deja din timp costul instalarii implanturilor la cheie fara taxe ascunse. 

Prin urmare, daca ai fost deja intr-o alta clinica dentara si medicul ti-a recomandat un serviciu costisitor de restaurare osoasa, solicita metoda Fast and Fixed si astfel, vei obtine o a doua opinie a unui alt specialist cu privire la necesitatea implantului dentar traditional. 

Dupa cum arata practica, dintii instalati ca urmare a implantarii intr-o singura etapa Fast and Fixed nu sunt in niciun fel inferiori in ceea ce priveste durata de viata, confortul pacientului si estetica implantarii traditionale cu un rezultat intarziat. 

Si datorita utilizarii sabloanelor chirurgicale digitale  in timpul operatiei, procedura de instalare a implanturilor in clinica dentara este mai putin traumatizanta pentru pacient. 

Lasa un comentariu

Comentariul trebuie sa contina minim 30 de cuvinte pentru a fi publicat!