Pe piata exista mai multe modele de vitrine frigorifice si acestea se vor alege in functie de necesitatile persoanei care le foloseste sau de specificul afacerii in care sunt utilizate. Exista mai multe sfaturi pentru alegerea celui mai bun produs.

Capacitatea unei vitrine frigorifice

O vitrina poate avea un volum incepand cu 120 de litri si poate ajunge pana la 300. Volumul tine strict de nevoile personale. Structura vitrinei la interior este importanta pentru ca in functie de aceasta este determinat modul in care sunt asezate produsele in interior.

Rafturile unei vitrine frigorifice trebuie sa fie tot timpul curate si vitrina ar trebui sa vina insotita de garnitura antibacteriana, special conceputa pentru a stopa formarea bacteriilor.

Functii

Asa cum se intampla si la frigidere, este recomandat ca vitrina aleasa sa aiba si dezghetare automata pentru ca ajuta la eliminarea timpului si muncii pentru dezghetare manuala.

Un alt aspect la fel de important pentru alegerea unei vitrine bune este nivelul de zgomot produs. Cu siguranta nimeni nu isi doreste sa stea intr-un bazait continuu din cauza vitrinei. In plus, acest aspect este important pentru clientii care vin sa se uite la produsele din vitrina si care vor fi foarte deranjati daca aceasta produce zgomote.

Termostatul este o componenta foarte importanta. Acesta trebuie sa fie reglabil pentru ca ajuta la alegerea temperaturii tinand cont de necesitatile fiecarei persoane. 

Petnru ca produsele trebuie sa fie pastrate in conditii optime, este important ca vitrina sa fie mereu curata si sa fie din materiale care nu inmagazineaza resturi. Trebuie sa fie usor de curatat si de sterilizat.

Garantia produselor este importanta

Vitrinele nu sunt produse foarte ieftine si de aceea au nevoie de o garantie pe masura. Este important ca acest aspect sa nu fie ignorat. Din acest motiv, ar trebui cumparata o vitrina buna din magazine de incredere si cu garantie cat mai lunga. 

Brand

Brandul nu este foarte important, insa pentru un plus de siguranta, spcialistii recomanda achizitionarea produselor de la branduri cunoscute. Pot fi gasite foarte usor si produse de la producatori mai putin cunoscuti, insa inainte de cumpararea lor fiecare persoana ar trebui sa se documenteze si sa citeasca review-urile, astfel incat sa se asigure ca vitrina este de calitate si durabila.

Avand in vedere toate aceste aspecte, se poate alege cu usurinta o vitrina buna, tinand cont de fiecare detaliu si accesand linkurile de mai sus.