Sticla printata este o alternativa perfecta la modalitatile de amenajare si reamenajare a locuintei traditionale, oferind un plus de stil si personalitate incaperilor.

Sticla printata pentru bucatarie sau baie reprezinta cea mai buna alegere a persoanelor care doresc sa faca o schimbare majora in casa, sa aduca un plus de eleganta, stil si rafinament si sa isi creeze un spatiu de lucru in bucatarie sau un spatiu intim in baie in perfecta armonie cu personalitatea lor.

Fie ca este vorba despre pereti despartitori, despre pereti placati cu sticla, in baie sau in bucatarie totul se schimba radical prin simpla aplicare a unui panou de sticla printata.

Ce caracteristici trebuie sa indeplinesca sticla printata

Sticla printata este cea pe care se aplica o cerneala ceramica de diferite culori, cu diferite modele, prin tehnologie digitala. Specialistii de la Glas Expert recomanda panourile din sticla printata clientilor care vor sa aduca un plus de noutate in casa, indeosebi celor care renoveaza sau care fac modificari in baie si in bucatarie.

Sticla printata este apreciata in prezent de un numar din ce in ce mai mare de clienti si reprezinta o alegere de viitor in majoritatea locuintelor.

Gratie procesului de securizare, sticla printata reprezinta o solutie sigura pentru utilizatori. Chiar daca se sparge, aceasta nu pune in pericol siguranta utilizatorilor.

Sticla securizata este fabricata cu tehnologie de ultima ora, iar prin imprimarea sticlei se permite o personalizare fara precedent in domeniul amenajarilor interioare. Astfel, pentru baie si bucatarie se creeaza o suprafata printata rezistente la apa, abur, raze UV, solventi, abraziune si acizi.

Cum arata sticla securizata printata? Aceasta arata exact asa cum isi doreste clientul: poate reproduce fotografii, grafica vectoriala, motive grafice si poate reda la intensitate maxima culorile pe sticla.

Personalul Glas Expert specializat in prelucrarea digitala de imagini isi demonstreaza talentul in aplicatiile sticlei printate si securizate.

Avantajele sticlei printate pentru baie si bucatarie

Printarea sticlei se face cu opt culori de baza, la o rezolutie maxima de 1440 dpi, cu o cerneala ce nu contine plumb si cadmiu si nu este toxica pentru om.

Utilizatorii pot opta in cazul baii si al bucatariei pentru sticla printata in vederea montarii unor usi si partitii, a unor cabine de dus sau pereti pentru cada, iar lista poate continua. In caz ca se sparge, sticla securizata si printata se fractureaza in cioburi mici si inovensive.

Clientii care doresc sa investeasca in sticla printata pot lua in calcul montarea acesteia in loc de faianta sau gresie, in locul peretilor de la cabina de dus sau de la cada, deasupra blatului de lucru din bucatarie, pentru a crea un aspect cu adevarat impresionant.

Faianta din bucatarie poate fi inlocuita cu panouri din sticla printata, disponibile intr-o varietate de culori si nuante, de la cele mai inchise, pana la cele mai deschise, avand un design unic si o capacitate impresionanta de a reflecta lumina.